Hinnasto

Otsikko 1

Radiant Rose- kasvohoito 95,-

Ihanteellinen hoito mm. kypsälle, kuivalle, veltostuneelle ja tukkoiselle iholle! Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, maitohappo/AHA-kuorinnan, ihonpuhdistuksen (jos tarvetta), kulmien muotoilun, imukuppikäsittelyn kasvoille, kasvo/niska/hartia hieronnan, biodynaamisen ruusunaamion+ hoitotuotteet.

Organic Spa / Age Vita Renewal - kasvohoito

90,-

Korkean c-vitamiinipitoisuuden omaava, elvyttävä, kirkastava ja kosteuttava hoito sopii loistavasti couperosa iholle, sekä kuivalle ja väsyneelle iholle. Sisältää pintapuhdistustuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan/AHA-kuorinnan, ihon puhdistustuksen (jos tarvetta), kulmien muotoilun, kasvo/niska/hartiahieronnan, erikoisnaamion + hoitotuotteet.

Kesto n. 1,5h.

Organic Spa / Clay Treatment

67,-

Ihon toimintoja ja talineritystä tasapainottava hoito seka- ja rasvaiselle iholle. Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan/AHA-kuorinnan, ihon puhdistuksen, kulmien muotoilun, savinaamion + hoitotuotteet.

Kesto n. 1h.

Kiinteyttävä kasvohoito BioRePeelCL3- biorevitalisaatio

Kasvot 100,-
Kasvot ja kaula 120,-
Kasvot, kaula ja dekolte 140,-

BioRePeelCL3 on nopea, turvallinen, neulaton biorevitalisaatio hoito, joka sisältää 6 erilaista happoa ja vitamiineja. Se on syväkosteuttava ja ihoa stimuloiva, tasoittaen samalla ihon väriä (pigmentti ongelmat) ja ryppyjä. C-vitamiini auttaa mm. vahvistamaan hiussuonia eli BioRePeelCL3 on hyvä myös couperosa ihon hoidossa. Hoito supistaa ihohuokosia, vaikuttaa suotuisasti arpiin/akneihoon ja kiinteyttää välittömästi.

Tämän "multitasking" hoidon lopputuloksena on kaunis ja kuulas iho! Hoitoa voi ottaa ympäri vuoden koska se ei aiheuta valoherkkyyttä. Nopea ja välitön tulos, mutta otathan huomioon, että iho saattaa hieman hilseillä viikon verran. Kontraindikaatiot: raskaus/ imetys, tetrasykliini kuuri, roaccutan kuuri, kojichappoallergia.

Sopii kaikille ihotyypeille! Ei pakollista, mutta on suositeltavaa ottaa kotikäyttöön BioReHydra Post treatment serum tai voide parhaimman tuloksen saamiseksi. Jo yksi hoitokrt on tehokas, mutta sarjahoito mahdollistaa pysyvämmät tulokset (3-6krt). 48h ennen hoitoa olisi hyvä välttää AHA-happoja, retinolin käyttöä, kyseisen alueen vahaamista, itsestäänruskettavan käyttöä ja auringon ottoa. Hoidon kesto n.30-45min. Sis.kulmien muotoilun.

Fresh Up - kasvohoito

50,-

Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, kulmien muotoilun, naamion ihotyypin mukaan + hoitotuotteet.

Kesto n. 45min-1h.

Purity Specialist - ihon syväpuhdistus perinteisesti (höyrytys) tai ultraäänellä

66,-

Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen (tai puhdistuksen ultraäänellä), kulmien muotoilun, naamion + hoitotuotteet.

Kesto n. 1h.

Nuorten kasvohoito
n. 45min-1h.

Intense recovery-kosteuttava kasvohoito

75,-

Biodynaaminen ihoa kosteuttava, korjaava ja ravitseva hoito joka sopii erinomaisesti kuivalle ja helposti reagoivalle iholle.

Sis. alkupuhdistus, lämmin yrttiuutehaude, happo/entsyymi kuorinta, kulmien muotoilu, ihoa tehokkaasti ravitseva hoitonaamio +hoitotuotteet.

Mikroneularullaus

100,-

Mikroneularullaus stimuloi kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista, kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä, ihon sävyä ja vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa. Hyvä myös suurihuokoiselle iholle.

Kesto n. 1h.

Suositellaan sarjahoitona 3-6krt.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageenin lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluessa pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.


Selänpuhdistus
50,-


Selän ihon epäpuhtauksien poisto. Kesto n. 45min-1h.


Kasvohoidon yhteydessä:Kestovärjäys ripset & kulmat 15,-

Kestovärjäys ripset 10,-

Kestovärjäys kulmat 10,-

Depilaatio ylähuuli 5,-LASH LIFT / Ripsien kestotaivutus

69,-

Sisältää ripsien taivutuksen, kestovärit ripsiin & kulmiin + kulmien muotoilun.

BROW LIFT/Kulmien laminointi

50,-

Brow Lift eli kulmakarvojen kestomuotoilu. Kulmakarvat asetetaan kauniiseen muotoon ja ne kestävät noin 3-6 viikkoa riippuen kulmakarvojesi laadusta. Sisältää kulmakarvojen kestovärjäyksen & huolellisen muotoilun. HUOM! Kulmakarvoja ei saa kastella 24h käsittelyn jälkeen ja kulmien väri voi olla aluksi hieman tummempi.

Kesto n.1h

Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi

105,-

Ripsien kestotaivutus (pysyy noin 6-8 viikkoa) & Brow Lift eli kulmakarvojen kestomuotoilu, jossa kulmakarvat asetetaan kauniiseen muotoon (kestävät noin 3-6 viikkoa riippuen kulmakarvojesi laadusta). Sisältää ripsien kestovärjäyksen ja kulmakarvojen kestovärjäyksen & huolellisen muotoilun. HUOM! Kulmakarvoja ei saa kastella 24h käsittelyn jälkeen ja kulmien väri voi olla aluksi hieman tummempi.

Kesto n.90min.Kestovärjäys:
Ripset & kulmat (sis. kulmien muotoilun) 28,-

Ripset + kulmien muotoilu 23,-

Ripset 20,-

Kulmat sis. kulmien muotoilun 20,-

Pelkkä kulmien muotoilu 15,-
Depilaatiot:
Sääret 30,-

Bikiniraja (myös sokerilla) 25,-

Kainalot (myös sokerilla) 20,-

Käsivarret tai selkä 27,-


Jalkahoito
50,-

Jalkahoito kynsien lakkauksella 65,-
sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito + hoitovoide.


sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito, kynsien lakkaus JOKA PYSYY! (alus, väri-ja päällyslakka)

Jalkahoito Xtra

80,-


sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito, kynsienlakkaus, hoitovoide + hieronta.

Intialainen päähieronta (30min.)

37,-

Intialainen päähieronta rentouttaa niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia sekä parantaa pään verenkiertoa. Sillä on myös mieltä rauhoittava vaikutus.

Hoidon juuret johtavat Intiassa vuosituhansia tunnettuun ”elämän tieteeseen”, Ayurvedaan, jonka mukaan terveys on mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ayurveda tulee sanskritinkielen sanoista ayus : elämä ja veda : tiede, jonka mukaan terveys on mielen, tunteiden ja kehon harmonia.
Kestopigmentointi (shading/puuterointi tekniikka +3D)Kulmat 390,-

Huulet 420,-

Eyeliner 240,-

Hintaan sisältyy 2 pigmentointikertaa. Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten pysyvää korostamista. Pysyvyys on noin 2-4v. 3D-karvatekniikalla tehdään pigmentointi ohuella mikroneulalla + shading/puuterointi tekniikka antaa kauniin, luonnollisen pigmentin ja mallin. Nämä ovat todelliset arjen helpottajat!

KYSY TARJOUKSISTA!Injektiohoidot:Injektiohoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen. Mm. otsajuonteisiin (Sibeliusrypyt), suunpieliin jne. Hoidot tekee vieraileva terveydenhoitaja-kosmetologi vuosien kokemuksella.

Restylane/Perlane, 1ml 350,-

Restylane Vital/ Vital Light, 1ml 250,-

1 ml Restylane/Perlane - geeliä riittää yleensä alueen keskisuurten juonteiden hoitoon.

Hinnat sis. 24 % alv.

Hoidot tehdään mahdollisuuksien mukaan orgaanisilla / luonnollisilla tuotteilla!

SAATAVANA MYÖS LAHJAKORTTEJA!