Hinnasto

Otsikko 1

Radiant Rose- kasvohoito 95,-

Ihanteellinen mm. kypsälle, kuivalle, veltostuneelle ja tukkoiselle iholle! Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, maitohappo/AHA-kuorinnan, ihonpuhdistuksen (jos tarvetta), kulmien muotoilun, imukuppikäsittelyn kasvoille, kasvo/niska/hartia hieronnan, biodynaamisen ruusunaamion+ hoitotuotteet.

Organic Spa / Age Vita Renewal - kasvohoito

90,-

Korkean c-vitamiinipitoisuuden omaava, elvyttävä, kirkastava ja kosteuttava hoito kuivalle ja väsyneelle iholle. Sisältää pintapuhdistustuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, AHA-kuorinnan, ihon puhdistustuksen (jos tarvetta), kulmien muotoilun, kasvo/hartiahieronnan, erikoisnaamion + hoitotuotteet.

Kesto n. 1,5h.

Organic Spa / Clay Treatment

67,-

Ihon toimintoja ja talineritystä tasapainottava hoito seka- ja rasvaiselle iholle. Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, AHA-kuorinnan, ihon puhdistuksen, kulmien muotoilun, savinaamion + hoitotuotteet.

Kesto n. 1h.


Fresh Up Organic - kasvohoito

50,-

Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, kulmien muotoilun, naamion ihotyypin mukaan + hoitotuotteet.

Kesto n. 45min-1h.

Purity Specialist - ihon syväpuhdistus perinteisesti (höyrytys) tai ultraäänellä

66,-

Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen (tai puhdistuksen ultraäänellä), kulmien muotoilun, naamion + hoitotuotteet.

Kesto n. 1h.

Elvyttävä silmänympäryshoito juonteikkaalle, kuivalle silmänympärysiholle!

79,-

Rypyt madaltuvat ja silmänympärysiho tulee joustavaksi, pehmeäksi ja vastaanottavaiseksi omille kotihoidossa käytettäville tuotteille.

Kesto n. 45min-1h.

Mikroneularullaus

100,-

Mikroneularullaus stimuloi kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista, kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä, ihon sävyä ja vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa. Hyvä myös suurihuokoiselle iholle.

Kesto n. 1h.

Suositellaan sarjahoitona 3-6krt.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageenin lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluessa pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.


Danné-entsyymiterapia
130-180,-
(ei org., hinta riippuu hoidossa käytettävistä tuotteista)

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. Hoito herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä! Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä iho vahvistuu sisältäpäin!

Kesto n. 1,5h.


Selänpuhdistus
45,-


Selän ihon epäpuhtauksien poisto. Kesto n. 45min-1h.


Kasvohoidon yhteydessä:Kestovärjäys ripset & kulmat 15,-

Kestovärjäys ripset 10,-

Kestovärjäys kulmat 10,-

Depilaatio leuka/ylähuuli 8,-LASH LIFT / Ripsien kestotaivutus

68,-

Sisältää ripsien taivutuksen, kestovärit ripsiin & kulmiin + kulmien muotoilun.

BROW LIFT/Kulmien laminointi

50,-

Brow Lift eli kulmakarvojen kestomuotoilu. Kulmakarvat asetetaan kauniiseen muotoon ja ne kestävät noin 3-6 viikkoa riippuen kulmakarvojesi laadusta. Sisältää kulmakarvojen kestovärjäyksen & huolellisen muotoilun. HUOM! Kulmakarvoja ei saa kastella 24h käsittelyn jälkeen ja kulmien väri voi olla aluksi hieman tummempi.

Kesto n.1h

Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi

105,-

Ripsien kestotaivutus (pysyy noin 6-8 viikkoa) & Brow Lift eli kulmakarvojen kestomuotoilu, jossa kulmakarvat asetetaan kauniiseen muotoon (kestävät noin 3-6 viikkoa riippuen kulmakarvojesi laadusta). Sisältää ripsien kestovärjäyksen ja kulmakarvojen kestovärjäyksen & huolellisen muotoilun. HUOM! Kulmakarvoja ei saa kastella 24h käsittelyn jälkeen ja kulmien väri voi olla aluksi hieman tummempi.

Kesto n.90min.Kestovärjäys:
Ripset & kulmat (sis. kulmien muotoilun) 27,-

Ripset + kulmien muotoilu 23,-

Ripset 20,-

Kulmat sis. kulmien muotoilun 20,-

Pelkkä kulmien muotoilu 15,-
Depilaatiot:
Sääret 30,-

Bikiniraja (myös sokerilla) 25,-

Kainalot (myös sokerilla) 20,-

Käsivarret tai selkä 27,-

Ylähuuli/leuka 10,-


Jalkahoito
50,-
sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito + hoitovoide.

-kynsienlakkauksella +10,- (alus,väri-ja päällyslakka)

Jalkahoito Xtra

79,-


sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito, kynsienlakkaus, hoitovoide + hieronta.

Intialainen päähieronta (30min.)

37,-

Intialainen päähieronta rentouttaa niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia sekä parantaa pään verenkiertoa. Sillä on myös mieltä rauhoittava vaikutus.

Hoidon juuret johtavat Intiassa vuosituhansia tunnettuun ”elämän tieteeseen”, Ayurvedaan, jonka mukaan terveys on mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ayurveda tulee sanskritinkielen sanoista ayus : elämä ja veda : tiede, jonka mukaan terveys on mielen, tunteiden ja kehon harmonia.
Kestopigmentointi (shading/puuterointi tekniikka +3D)Kulmat 420,-

Huulet 420,-

Eyeliner ylärajaus 280,-

Eyeliner ylä-ja alarajaus 330,-

Hintaan sisältyy 2 pigmentointikertaa. Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten pysyvää korostamista. Pysyvyys on noin 2-4v. 3D-karvatekniikalla tehdään pigmentointi ohuella mikroneulalla + shading/puuterointi tekniikka antaa kauniin, luonnollisen pigmentin ja mallin. Nämä ovat todelliset arjen helpottajat!

KYSY TARJOUKSIA!Injektiohoidot:Injektiohoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen. Mm. otsajuonteisiin (Sibeliusrypyt), suunpieliin jne. Hoidot tekee vieraileva terveydenhoitaja-kosmetologi vuosien kokemuksella.

Restylane/Perlane, 1ml 350,-

Restylane Vital/ Vital Light, 1ml 250,-

1 ml Restylane/Perlane - geeliä riittää yleensä alueen keskisuurten juonteiden hoitoon.

Hinnat sis. 24 % alv.

Hoidot tehdään mahdollisuuksien mukaan orgaanisilla / luonnollisilla tuotteilla!

SAATAVANA MYÖS LAHJAKORTTEJA!