HinnastoOrganic Spa / Bio Hydra Moisture Infusion - kasvohoito 95,-

Tämä hoito lukitsee kosteuden ihoosi ja saa sen hehkumaan aivan uudella tavalla! Ihana, ihon väriä tasoittava hoito joka kirkastaa ja vahvistaa ihoasi. Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, lactic acid (maitohappo) kuorinnan, kasvo/niska/hartiahieronnan, ihon puhdistuksen ultraäänellä tai manuaalisesti, kulmien muotoilun + hoitotuotteet. Kesto n. 1,5h.


Organic Spa / Age Vita Renewal - kasvohoito 85,-

Korkean c-vitamiinipitoisuuden omaava, elvyttävä, kirkastava ja kosteuttava hoito kuivalle ja väsyneelle iholle. Sisältää pintapuhdistustuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, AHA-kuorinnan, ihon puhdistustuksen (jos tarvetta), kulmien muotoilun, kasvo/hartiahieronnan, erikoisnaamion + hoitotuotteet. Kesto n. 1,5h.


Organic Spa / Clay Treatment 66,-

Ihon toimintoja ja talineritystä tasapainottava hoito seka- ja rasvaiselle iholle. Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, AHA-kuorinnan, ihon puhdistuksen, kulmien muotoilun, savinaamion + hoitotuotteet. Kesto n. 1h.


Citrus botanical - kirkastava, heleyttävä kasvohoito 85,-

Hoito väsyneelle iholle. Sisältää mm. ihon syväpuhdistuksen ja kasvo / niska / hartiahieronnan. Kesto n. 1,5h.


Chamomille relax - kasvohoito 83,- 

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, punoittavalle ja stressaantuneelle iholle. Sisältää mm. ihon syväpuhdistuksen ja kasvo / niska / hartiahieronnan. Kesto n. 1,5h.


Fresh Up Organic - kasvohoito 50,-

Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, kulmien muotoilun, naamion ihotyypin mukaan + hoitotuotteet. Kesto n. 45min-1h.


Purity Specialist - ihon syväpuhdistus perinteisesti (höyrytys) tai ultraäänellä 65,-

Sisältää pintapuhdistuksen, yrttiuutehauteen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen (tai puhdistuksen ultraäänellä), kulmien muotoilun, naamion + hoitotuotteet. Kesto n. 1h.


Elvyttävä silmänympäryshoito juonteikkaalle, kuivalle silmänympärysiholle! 80,-

Rypyt madaltuvat ja silmänympärysiho tulee joustavaksi, pehmeäksi ja vastaanottavaiseksi omille kotihoidossa käytettäville tuotteille. Kesto n. 45min-1h.


Mikroneularullaus 100,-

Mikroneularullaus stimuloi kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista, kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä, ihon sävyä ja vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa. Hyvä myös suurihuokoiselle iholle. Kesto n. 1h.

Suositellaan sarjahoitona 3-6krt.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageenin lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluessa pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.


Danné-entsyymiterapia 130-180,- (ei org., hinta riippuu hoidossa käytettävistä tuotteista)

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. Hoito herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä! Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä iho vahvistuu sisältäpäin! Kesto n. 1,5h.


Selänpuhdistus 45,-

Selän ihon epäpuhtauksien poisto. Kesto n. 45min-1h.


Parafiinihoito 25,-

Lämmin, verenkiertoa elvyttävä parafiininaamio on ihana kylmille ja kuiville käsille sekä jaloille!


Kasvohoidon yhteydessä:

Kestovärjäys ripset & kulmat 15,-

Kestovärjäys ripset 10,-

Kestovärjäys kulmat 10,-

Depilaatio leuka/ylähuuli 8,-

Lämmin, verenkiertoa elvyttävä parafiininaamio käsille 15,-


LASH LIFT / Ripsien kestotaivutus 65,-

Sisältää ripsien taivutuksen, kestovärit ripsiin & kulmiin + kulmien muotoilun.


Kestovärjäys:

Ripset & kulmat (sis. kulmien muotoilun) 25,-

Ripset + kulmien muotoilu 22,-

Ripset 19,-

Kulmat sis. kulmien muotoilun 19,-

Pelkkä kulmien muotoilu 12,-


Depilaatiot

Sääret 30,-

Bikiniraja (myös sokerilla) 25,-

Kainalot (myös sokerilla) 20,-

Käsivarret tai selkä 27,-

Ylähuuli/leuka 10,-


Jalkahoito  50,-

sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito + hoitovoide. 

-kynsienlakkauksella +10,- (alus,väri-ja päällyslakka)


Jalkahoito Xtra 75,- 

sis.yrttisuolakylpy, ihon-ja kynsienhoito, hoitovoide + hieronta. 


Intialainen päähieronta (30min.) 37,-

Intialainen päähieronta rentouttaa niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia sekä parantaa pään verenkiertoa. Sillä on myös mieltä rauhoittava vaikutus.

Hoidon juuret johtavat Intiassa vuosituhansia tunnettuun ”elämän tieteeseen”, Ayurvedaan, jonka mukaan terveys on mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ayurveda tulee sanskritinkielen sanoista ayus : elämä ja veda : tiede, jonka mukaan terveys on mielen, tunteiden ja kehon harmonia.


Kestopigmentointi (shading/puuterointi tekniikka +3D)

Kulmat 460,-

Huulet 460,-

Eyeliner ylärajaus 280,- 

Eyeliner ylä-ja alarajaus 330,-

Hintaan sisältyy 2 pigmentointikertaa. Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten pysyvää korostamista. Pysyvyys on noin 2-4v. 3D-karvatekniikalla tehdään pigmentointi ohuella mikroneulalla + shading/puuterointi tekniikka antaa kauniin, luonnollisen pigmentin ja mallin. Nämä ovat todelliset arjen helpottajat!

KYSY TARJOUKSIA!


Injektiohoidot

Injektiohoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen. Mm. otsajuonteisiin (Sibeliusrypyt), suunpieliin jne. Hoidot tekee vieraileva terveydenhoitaja-kosmetologi vuosien kokemuksella.

Restylane/Perlane, 1ml 350,-

Restylane Vital/ Vital Light, 1ml 250,-

1 ml Restylane/Perlane - geeliä riittää yleensä alueen keskisuurten juonteiden hoitoon.Hinnat sis.24% alv.

Hoidot tehdään mahdollisuuksien mukaan orgaanisilla / luonnollisilla tuotteilla!


SAATAVANA MYÖS LAHJAKORTTEJA!